Cruisen met de Cruiser

Wij hebben de eer gehad om te mogen Cruisen met de Cruiser T732 G. LMC Nederland heeft deze ons ter beschikking gesteld om hem een week te mogen testen. Blij verrast dat wij dit mochten doen. De camper stond klaar bij Cor Melissant in Dirksland. Dit bedrijf is LMC Dealer voor campers en caravans. Vol enthousiasme vertrokken wij richting Dirksland. Daar aangekomen stond hij al glimmend klaar. We werden door Marco verwelkomt met koffie. Na het overhandigen van de sleutels kon het Cruisen met de Cruiser beginnen🚍.

De zon schijnt en besluiten direct richting de Brouwersdam te gaan. Brouwersdam is de verbinding tussen Goeree-Overflakkee in Zuid Holland en Schouwen-Duivenland in Zeeland. Wij vinden dit een prachtig stukje Nederland met mooi uitzicht.

Later in de middag rijden we naar Hansweert en besluiten ook hier om te overnachten. Hansweert heeft een mooie gratis Camperplaats met uitzicht over het water. Na het avond eten worden we verrast door een mooie zonsondergang.

De volgende dag besluiten we naar Oudenbosch te gaan. Oudenbosch ligt tussen Etten-Leur en Roosendaal. De plaats is bekend om zijn Basiliek, deze willen we graag bezichtigen. We zoeken een camperplaats in de buurt en komen uit bij Camperplaats het Oude Bossche veld.

Wij staan bijna nooit langer als een dag op een camperplaats dus ook vandaag rijden we vrolijk naar een nieuwe bestemming. Wij komen uit in Helden bij Camperplaats Onder en Eindt. Helden ligt in de provincie Limburg en behoort tot de gemeente Peel en Maas.

Bij aankomst op de camperplaats zijn we blij verrast. Niet alleen van de mooi aangelegde camperplaats maar tevens van de boerderij winkel aan huis. Waar we later een kijkje nemen en ons laten verleiden tot heerlijke aspergeworstenbroodjes en aspergesoep. De camperplaats wordt geleid door de enthousiaste Familie Peeters. We maken een praatje en gaan daarna genieten van het lekkers wat we gekocht hebben😀.

We zijn in Limburg en dat is tevens een mooie gelegenheid om het stadje Thorn te bekijken. Ook wel het witte stadje genoemd.Wij parkeren de camper op Parking Waterstraat, dit is tevens een camperplaats.

Thorn is prachtig we hebben er heerlijk rond gelopen. Normaal gesproken zou je overal terrasjes zien maar dat is nu even niet anders.

We sluiten de dag af met koffie en vlaai onder het motto van “omdat we er toch zijn”🤪

,Na het ontbijt rijden we terug richting Zeeland, het zonnetje schijnt en het rijden in de LMC Cruiser is echt geen straf. Onderweg halen we nog een paar boodschappen, we kennen immers in Kruiningen aardig de weg😁.

De laatste camperplaats die we bezoeken is bij Landwinkel de Plantage. Deze camperplaats ligt in een perenboomgaard. Deze camperplaats heeft alles wat je nodig hebt. De landwinkel heeft een groot assortiment van fruit, groenten, zuivel en delicatessen. Tevens hebben ze leuke cadeau artikelen. Normaal gesproken kun je er op het terras een kop koffie nemen of een lunch en zelfs een high tea. Helaas nu door de Corona  uiteraard niet. Een koffie to go behoort wel tot de mogelijkheid. Voor het ontbijt kan je heerlijke ovenverse broodjes bestellen. Wat wij ook doen voor morgenochtend.

Na het ontbijt maken we de camper schoon en rijden we naar de Brouwersdam waar we de reis ook begonnen zijn😁. We genieten nog even van het uitzicht en ondertussen maken we de balans op van een week Cruisen met de Cruiser. De camper rijd niet alleen fantastisch maar heeft ook een sfeervol interieur. Vele kastjes zorgen voor een goede opbergruimte. Een ruime zithoek met een wendbare tafel. Overal voldoende stopcontact en of USB aansluitingen. De douche en het toilet zijn gescheiden wat wij erg prettig vinden. Wat handig is dat je in het service luik de vuilwatertank en boiler leeg kan laten lopen. Conclusie is dat het een geweldige camper is waar je graag mee wil reizen.

Wij bedanken LMC Nederland en Cor Melissant dat wij met deze LMC Cruiser T732 G mochten Cruisen.😍

5 reacties op “Cruisen met de Cruiser”

  1. Hoi Helma en Peter,
    Wat een schitterende foto’s en leuke site toppie ga zo door zou ik zo zeggen, en we kletsen snel een keertje.
    Groetjes A3

  2. Hans Warmenhoven

    Leuk verhaal, inspireert, Nederland is mooi, mooier dan menigeen vermoedt, herontdekken 😉👍🍀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.